Unibet

Unibet

Cum sa va alaturati la turneul de slot?

Cazinoul online Unibet organizeaza in fiecare luna un turneu de sloturi diferite. Turneele sunt deschise tuturor membrilor. Cu toate acestea, trebuie sa alegeti sa va inscrieti. Acest lucru se poate face prin pagina contului personal.

Fiecare rotire trebuie sa fie de minim 0,10 EUR. Primii 100 de jucatori cu cea mai mare cifra de afaceri impartasesc marele premiu la sfarsitul turneului. La data acestei revizuiri Unibet, marele premiu a fost de 50.000 EUR pentru turneul actual.


Cum sa obtineti bonusul Rake?

La inscriere, toti membrii noi primesc 2 bilete EUR Unibet, care pot fi jucate in sectiunea de poker a site-ului. Trebuie sa activati si sa utilizati acest bilet in termen de 7 zile. Toate jocurile de poker de pe site-ul contribuie la bonusul Unibet rake. Oferta are cinci niveluri, iar bonusul total maxim care poate fi castigat este de 200 EUR. Nu este nimic altceva decat sa continui sa joci jocuri de poker. Bonusul va fi automat creditat in contul dvs.

Trebuie sa va bucurati din plin de aceste turnee si premii oferite de Unibet intrucat o mare parte din ele se desfasoara zilnic, dar cu fonduri de premiere mai mici. Insa dca tintiti sus, va puteti incrie la turneele saptamanale si cele lunare unde premiile sunt uneori greu de imaginat.