Custodele Budweiser și-au sărbătorit progresul în felul său. Patru goluri în clasa I. A

Sâmbătă dimineață, Nová Ves a fost găzduit în I. O clasă Větřní. Iar atacantul de 41 de ani al echipei gazdă a contribuit la victoria 10: 1 cu patru goluri marcate.

„Uneori funcționează, dar mai mult la un prieten. La campion, poate că am înscris atât de multe goluri pentru meci, dar mai multe în clasa raionului, când am început aici în Nová Ves “, spune jucătorul, pentru care fotbalul este un hobby pe tot parcursul vieții.

El și-a început ziua de tragere în Minutul 12. Și apoi a continuat în a doua repriză, marcând încă trei goluri de la 58 la 68. „Nu știu cum a funcționat. Probabil colegi de echipă norocoși. Că eram la locul potrivit la momentul potrivit. Doar cumva s-a reunit și a ieșit în acest meci ”, spune Procházka.Regretă doar că a fost aproape de cel de-al cincilea gol în această perioadă de zece minute. „M-am dus singur la portar, dar el nu. Am fost un înfundat. ”

Dar chiar și asta nu a schimbat faptul că Nová Ves a obținut un câștig record în clasa 1 A anul acesta. În anul în care echipa se află pe locul al doilea în clasamentul celei de-a doua competiții regionale. Iar Novovesští nu ascund faptul că sunt mulțumiți.

„I. Și clasa este peste standard într-un sat ca Nové Ves.Am auzit câteva opinii că ar dori un campionat regional, dar cred că acest lucru este suficient, până când “, menționează jucătorul care a fost la începutul ascensiunii fotbalului în satul din afara orașului regional.

jucat de fotbaliștii din clasa raionului local. „Dar apoi jucătorii care au venit de acolo au început să vină acasă, așa că ne-am cam spus că nu vrem să jucăm aceste cursuri de district cu Kamenný și Zborov”, explică Procházka, unde a început călătoria, care s-a încheiat pentru Nova Ves în patru pași până la I. și clasă. Și Radomil Procházka, ai cărui părinți locuiesc în Nová Ves, a fost alături de toată lumea. „Mă numesc Štístko, pentru că am fost la vreo zece proceduri în viața mea”, zâmbește Procházka.

Și duelul de sâmbătă cu Větřní a fost special pentru el dintr-un alt motiv. Când la 12.A învins-o pe portarul Votýpka în primul minut al meciului, și-a înscris deja golul de cinci sute din 1998, când a început să numere statisticile golurilor marcate. „A fost scopul pe care am vrut să-l ating”, spune el. „Și am adăugat imediat 501, 502 și 503 de goluri, așa că am auzit că aș putea să-l întind până la 550”, planifică Procházka.

A început să joace fotbal în Chvalšiny

A început să joace fotbal în Chvalšiny, apoi a jucat în Český Krumlov mulți ani. După război, s-a întors la Chvalšin și din 1998 a lucrat mulți ani la Mladé în České Budějovice. „Și acolo am început să obțin aceste statui pentru numărul de goluri marcate”, explică el.

În Mladé, el a marcat două sute de goluri în cei zece ani în care a lucrat acolo.Într-un an și jumătate, a adăugat treizeci la Borovany și a marcat 273 de goluri la Nová Ves. „Desigur, se calculează și din meciuri amicale. Dar chiar dacă este o competiție mai mică, trebuie întotdeauna să înscrii golul, așa că îl apreciez “, adaugă Procházka, care este departe de a termina fotbalul.

” Trebuie să mă antrenez. Nu numai cu echipa, ci și singur. Merg cu bicicleta, alerg. Probabil că nu ar fi posibil la vârsta mea fără ea. Voi vedea cum se întâmplă, ce se întâmplă. Dacă pot, voi fi bucuros să vă ajut. Dacă asta nu funcționează, sunt destul de judiciar. Îl voi încheia și voi părăsi jocul. Momentul nu a venit încă “, își amintește el.

Fotbalul este cel mai mare hobby al său.Și, de fapt, și o slujbă, pentru că de câțiva ani lucrează ca custode la Dynamo din České Budějovice, cu care a experimentat a doua promovare la cea mai înaltă competiție săptămâna trecută. „Dar am căzut și de două ori, așa că sper să rămânem mai mult acolo acum. Sunt convins că prima ligă aparține lui Budějovice și ar trebui să fie aici “, spune el.

Și el însuși?

Odată ce și-a terminat antrenamentul, ar dori să se deplaseze în jurul gazonului verde. . „Poate în rolul unui antrenor. Simțiți-vă liber într-o concurență mai mică. Fotbalul doar mă umple “, adaugă jucătorul, care a început ca opritor în tinerețe și și-a făcut treptat drumul înainte. Mulți ani a jucat mijlocașul mijlociu și în Nová Ves a fost mutat în vârf.Și se pare că știau de ce o fac.