Ce pot învăța sporturile tradiționale de la Cupa Mondială Fortnite?

Epic a fost ajutat de popularitatea uriașă a Fortnite, iar în timp ce cifrele de vizualizare Twitch și veniturile lunare au scăzut ușor în ultimul an, rămâne unul dintre cele mai populare jocuri din lume, cu 250 de milioane de jucători și o listă vastă de imensitate. streamers și YouTubers influenți care atrag audiențe masive cu emisiile lor Fortnite.

Evenimentul a fost, de asemenea, gestionat și regizat în mod expert ca o experiență de vizionare. Principalele evenimente au fost precedate de acoperirea turneelor ​​creative pro-am și celei imprevizibile, care au avut loc vineri, stabilind tonul distractiv al lucrărilor. Sâmbătă și duminică, finala solo și duo s-au desfășurat pe parcursul a șase meciuri, făcând patru ore de vizionare fiecare.Jucătorii își puteau alege propriile fluxuri în funcție de jucătorii sau regiunile geografice preferate, în timp ce fluxul principal a schimbat fără probleme între jucători cunoscuți, întâlniri interesante și imagini de ansamblu mai mari ale hărții, arătând unde se găseau punctele de interes. S-a creat pentru o emisiune captivantă și implicată, ajutat de comentatori experți și reproșuri bine alese. Facebook Twitter Pinterest Regizat în mod special…Cupa Mondială Fortnite de pe stadionul Arthur Ashe, Flushing Meadows, New York. Fotografie: Epic Games

Vizualizarea cifrelor este în creștere în tot sectorul. Potrivit analistului Newzoo, mai mult de 380 de milioane de oameni au urmărit sporturile în 2018, iar compania se așteaptă ca această cifră să crească la 550 de milioane până în 2021.Indiferent dacă publicul urmărește Fortnite, League of Legends sau Counter-Strike, numerele dețin lecții interesante pentru sporturile tradiționale, unde vizionarea cifrelor în rândul spectatorilor mai tineri este în scădere. Ghid rapid Ce este Fortnite? Afișați ascundere Ce este Fortnite: Battle Royale

Pe scurt, este o luptă masivă online, unde 100 de jucători salt dintr-un autobuz care zboară pe o insulă mică și apoi luptă până nu mai rămâne decât unul.Sunt ascunse armele și capcanele, iar jucătorii trebuie să se înarmeze în timp ce explorează. Când a fost lansat?

Fortnite a început în iulie 2017 ca un joc de supraviețuire de patru jucători, dar dezvoltatorul jocului, Epic, a observat că succes mare al titlului PC PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), care pune 100 de jucători unul împotriva celuilalt și a decis să lanseze o nouă versiune. Cât costă?

Jocul este gratuit și jucătorii sunt capabili să deblocheze elemente noi pe măsură ce progresează fără să plătească nimic. Un pas de luptă premium oferă acces la îmbrăcăminte și articole exclusive. De ce este atât de popular pentru copii?În timp ce PUBG are un stil vizual real, realist, Fortnite: Battle Royale are o grafică foarte luminoasă, aproape de desen animat, precum și o mulțime de articole și costume ridicole, cum ar fi costume spațiale și ținute dinozaur. Jucătorii pot trage o varietate de mișcări de dans și fac echipă cu un prieten pentru a concura ca duo sau echipă. Participanții pot discuta în timp ce se joacă folosind căști și microfoane. Există violență? Și este dependență?

Deși Fortnite este un shooter multiplayer, nu înfățișează violențe sângeroase. Este nevoie de o mulțime de concepte de joc plăcute de la jocuri de filmare mai mature, dar le plasează într-o lume care nu amenință și nu este realistă. În ceea ce privește dependența, Fortnite nu conține nimic care să îl facă diferit de alte jocuri video de acțiune.Mai mult, jocul conține multe elemente diferite – imagini frumoase, mecanici de fotografiere bune, o componentă interesantă de construcție și multă susținere și interes din partea YouTubers – într-un singur pachet care poate fi descărcat gratuit. Fotografie: fortniteAți fost utilă? Vă mulțumim pentru feedback-ul dvs. ca în cazul Sky sau BT Sport.În cadrul unui eveniment Bafta Innovation din ianuarie, emițătorii sportivi din întreaga lume s-au întâlnit pentru a discuta starea industriei și au convenit că milenii (și succesorii generației lor Z) urmăresc conținut sportiv cu emisii mai puțin tradiționale prin TV terestre, prin cablu și prin satelit și multe altele prin servicii de streaming și YouTube.

Cupa Mondială Fortnite a pus un accent foarte mare pe interacțiunea social media. Telespectatorii au fost încurajați să folosească hashtag-ul competiției, în timp ce zeci de YouTubers și streamers de top au fost prezenți la eveniment oferind acoperire și comentarii pe propriile canale, stimulând publicul. Cei mai mulți dintre concurenți sunt, de asemenea, streamers cu propriile lor mari comunități – nu sunt doar sportivi, sunt animatori și mărci.Saptamana trecuta, analistul de piata din New York, YPulse, a publicat un raport despre modul in care generatia Z si telespectatorii de milenii tin pasul cu noutatile despre sport. Acesta a descoperit că majoritatea mergeau pe rețelele de socializare și în conturile de streaming ale echipelor și jucătorilor lor preferați, mai degrabă decât la emisiile tradiționale. Facebook Twitter Pinterest Întâmpinând un eveniment al fanilor bine condus…Cosplayers Fortnite în Central Park, New York. Fotografie: Jocuri Epice

Multe altele sunt la curent cu evenimentele sportive prin Twitter, Instagram și Facebook și pentru a face apel la aceste audiențe, turneele sportive vor trebui să fie cu ochii pe sporturi și să continue diversificarea și inovarea. în utilizarea lor a acestor canale.Cupa mondială recentă a Fifa Women a fost un exemplu bun, cu mai multe echipe și jucători de vedetă care au organizat fluxuri de socializare ocupate pe tot parcursul competiției, distribuind videoclipuri și interacționând cu fanii. Megan Rapinoe a atras atenția globală asupra evenimentului cu personalitatea și prezența ei media. Este o vedetă cu adevărat modernă a sportului: o nativă digitală, cu alte cuvinte de spus decât: „Sunt peste lună, flăcăii s-au descurcat grozav.”

Amestecând în YouTubers stele precum Ninja și ONE_shot_GURL cu tineri concurenți și o mulțime de cosplay și sugestii cu privire la viitorul sezon 10, Cupa Mondială Fortnite a avut senzația primitoare de un eveniment fan bine condus, mai degrabă decât de o ocazie sportivă la nivel mondial. A fost distractiv și interesant, dar, de asemenea, interactiv și un pic goofy.Meciurile au fost direcționate genial pentru a ajuta telespectatorii să țină evidența acțiunii și rivalitățile cheie pe fondul haosului a 100 de oameni care se luptă pe o hartă mare. Au fost multe de îndepărtat, atât despre modul în care vor funcționa sporturile înainte, cât și despre ce vor trebui să facă furnizorii de sporturi tradiționale dacă vor să ajungă la telespectatorii din milenii și din generația Z, care au lansat acest exuberant eveniment.