O seară de minuni în Košice. Înfrângere crudă, nelegiuirea și fluierarea imnului canadian

În coridorul îngust din spatele scenei stadionului, care încă răcnea sălbatic cu câteva minute mai devreme, a existat o dispoziție aproape funerară în timpul conversațiilor cu reporterii.

După prima lor victorie asupra Canadei, slovacii curajoși și devotați Cupa Mondială din 2012. Publicul a fost uimit și înveselit în timp ce Netbet conducea 2: 0 și 4: 2.

Dar au pierdut conducerea și în 59:59 au obținut un obiectiv decisiv în slăbirea la 5: 6. Ce crud! Nu e de mirare că au fost târâți din gheață în cabină prin zdrobire.

„Îmi pare rău”, a spus atacantul Dávid Buc.

„Este păcat”, a spus fundașul Andrej Sekera.

„Doare, am meritat un rezultat mai bun pentru spiritul de luptă”, s-a plâns shooterul Tomáš Tatar.

„Îmi va fi greu să adorm”, a declarat Adam Liška, tânărul de 19 ani, autorul a două goluri. „Pur și simplu ne-a dat seama atunci.Aveam mănuși în fața mea și tocmai am auzit publicul reacționând. Eram plin de sudoare rece. ”

Orașul era înconjurat de o furtună, care trebuia să închidă zona fanilor pentru fanii hochei care nu aveau bilete la meciul așteptat cu nerăbdare.

Uneori, sala zgâria ca o furtună. . Luptătorii de acasă s-au aruncat într-o luptă deschisă cu favoritul. Entuziasmul enorm și accentul în jurul zonei de poartă le-au oferit de două ori avantaj de două goluri.Deși Canada a părut uluită uneori în grupa mult mai puternică, a egalat întotdeauna.

Pentru a doua oară, chiar a schimbat scorul, dar Matúš Sukeľ a reușit să prindă 5: 5 într-o frământare uimitoare și era pe cale să se extindă, ceea ce a anulat obiectivul perfect în ultimul moment. cu lovitura lui Mark Stone, un artilerist de la clubul Vegas Golden Knights. Portarul Marek Čiliak îngenunchea pe gheață. Atacantul Michal Krištof a rămas culcat în câteva secunde de frustrare.

Scene de care jucătorii și fanii nu pot fi mândri au urmat. Sticle de plastic au zburat la patinoar.În imnul bonusuri pariuri canadian a fost un fluier furios și grosolan.

„Ne-am simțit la fel de dezamăgiți ca publicul”, a spus Tatar.

„Ar fi mai bine dacă ar păstra emoțiile în ele, dar înțeleg „A spus Liška.

Fehérvára mai tânăr era mai strict:„ Nu ne putem ierta pe noi înșine ca maimuțele. Înfrângerea trebuie acceptată cu capul sus. ”

Cu toți slovacii de pe stadion, sentimentul de nedreptate a fost la fel de puternic precum vântul care sufla afară.

a doua perioadă la 4: 4 datorită contactului lui Richard Pánik cu portarul Matt Murray.

Au fost supărați după excluderea lui Erik Erik Černák în minutul 59. Au fost din nou furiosi imediat ce Buc a fost doborât impunit la gard.Și apoi a sosit leagănul lui Stone.

„Judecătorii ne-au rănit. Dacă nu mi-ar fluiera un fault, nici măcar nu ar trebui să fluiere intervenția lui Erik “, a spus Buc.

„Nu trebuie să ne agățăm capul. Am arătat că putem juca “, a spus Tatar. „Împotriva Americii, Finlandei și Canadei, am oferit performanțe excelente de care ne putem mândri. Ne Sportingbet place hocheiul. Să revenim. ”

O altă sabie așteaptă miercuri echipa slovacă – împotriva Germaniei – și tătarul avertizează:„ Trebuie să începem să strângem puncte. ”