Liberec joacă pentru speranța europeană. Dukla nu trebuie să mai piardă, altfel va cădea

Cel de-al paisprezecelea Příbram va sosi la canolíček, care poate, în cazul unei victorii pentru boemi, să se împingă spre bara de tracțiune. Dukla trebuie să câștige la Karviná într-un duel paralel, altfel va cădea.

Al șaselea Liberec trebuie să câștige titlul Baník în grupă pentru a trece înaintea acestuia și pentru a putea spera la un meci de calificare pentru Europa. Cea de-a cincea echipă a ligii va merge la el dacă Slavia câștigă cupa.

„Va fi un meci al sezonului pentru noi, un meci Unibet cheie. Dacă vrem să o depășim pe Ostrava în tabel, trebuie să câștigăm “, își dă seama antrenorul Liberec Zsolt Hornyák, căruia îi va fi dor de cartea câștigătoare a premiului Oscar al lui Malinský.

Nici Liberec și nici Baník nu au marcat un gol în grupa de suprastructură pentru titlu.Slovan a remizat cu Slavia (0: 0) și a pierdut cu Sparta (0: 1), Ostrava după înfrângerea de la Letna (0: 3) nu a fost suficientă pentru Jablonec (0: 2).

“Știm bine puterea și calitatea lui Liberec, este mult pentru ambele echipe, este un meci important în lupta pentru locul cinci “, a repetat Bohumil Páník, antrenor al Ostrava.

Boemii nu au pierdut în ultimele șase runde, dar nu au scăpat de probleme. După trei egaluri la rând, sunt cu doar două puncte înaintea lui Příbram și riscă să cadă în egalitate. Nu trebuie să piardă acasă.

„Împotriva lui Slovácko, am câștigat doar un punct (0: 0) dintr-un avantaj teritorial relativ mare, ceea ce nu este suficient.Dar situația noastră nu se schimbă, o avem în mâinile noastre, nu suntem dependenți de nimeni și depinde de noi cum jucăm meciurile rămase în partea de suprastructură “, a declarat Martin Hašek, antrenor al Boemienilor.

Încă joacă în Karviná și Opava până la sfârșitul sezonului. Příbram va începe după meciul de la Ďolíček pe terenul Opava și împotriva lui Dukla.

“Desigur pe Bohemka, pe care îl avem pentru două puncte, acum va fi un meci foarte important pentru pariuri online noi. Trebuie să marcăm acolo în orice mod și mai ales să nu pierdem “, a adăugat antrenorul lui Příbram, Roman Nádvorník.

Dacă Příbram nu câștigă în inolíček, câștigătorul meciului Slovácko – Opava poate asigura cu siguranță o salvare.Până acum, Slezanii, care au câștigat ambele dueluri anterioare în grupul de salvare, sunt cu un punct mai bine.

„Respirăm mai bine, am stabilit o anumită distanță punctuală, dar încă nu am câștigat. Consider că Slovácko este cea mai puternică echipă din grupul nostru “, a declarat antrenorul Opava, Ivan Kopecký.

Slovácko l-a măturat pe Příbram (5: 1) la salvare la începutul grupului, apoi a atras către boemi (0: 0).

“Comparativ cu ultimul meci, trebuie să îmbunătățim jocul înainte. Fiecare punct este important, dar vrem să obținem toate cele trei împotriva lui Opava “, a spus Martin Svědík de la Slovácko.

Anul trecut, în ciuda înfrângerii de la Opava, Dukla și-a păstrat o mică speranță de salvare.Cu toate acestea, în Karviná trebuie să câștige necondiționat.

Cu trei runde înainte de final pierde opt puncte față de cel mai apropiat adversar.

„Fiecare meci pe care îl jucăm în suprastructură este despre toate, ne-a fost clar chiar înainte de începerea acestei etape “, a declarat atacantul Dukla Jan Holenda. „Există o criză asupra noastră, dar nu putem face scuze pentru asta.”

Cel de-al cincisprezecelea Karviná a pierdut cu 0-0 în Příbram ultima dată și pierde cinci puncte. Șapte puncte lipsesc atunci pentru cei treisprezece boemi, care sunt ultimii care țin bara în afara playoff-ului.

Este posibil ca echipa antrenorului František Straka să nu poată evita o remiză pentru a-l câștiga pe Dukla, dacă îl va învinge pe Příbram în duelul disputat simultan Bohemians 1905.

Mai mult: https://pariurilive.net