Koláčný are aurul de la Cupa Mondială drept patch-uri pentru coborârea Brno. De nedescris, descrie el

„Impresiile mele sunt de nedescris. Le voi absorbi pentru o perioadă îngrozitoare de lungă durată, dacă le absorb vreodată. Poate peste câțiva ani “, a declarat la telefon fundașul Koláčný, în vârstă de 19 ani.

În calitate case de pariuri licentiate in Romania de lider al echipei cu 31 de meciuri pentru echipa națională, a avut o pondere mare de aur, prima pentru toate categoriile de floorball din Republica Cehă. El a apărat cele mai bune formațiuni de adversari. El a reușit să consolideze apărarea, astfel încât acuzațiile antrenorului Jiří Jakoubek au reușit să învingă Suedia de două ori la un Campionat Mondial – o dată într-o grupă și a doua oară în finală. Echipa cehă a câștigat bătălia pentru aur 8: 2.

Tinerii cehi au „ciupit” favoritul, astfel încât suedezii să plângă înfrângerea. „Au fost supărați pe ei înșiși și nu este de mirare.Nu sunt obișnuiți să piardă, nici măcar cu Republica Cehă “, a urmărit Koláčný. „A trebuit să așteptăm atacurile lor, să le apărăm perfect și să le învingem cu pauze antrenate. Aceasta a fost cheia victoriei “, a declarat deținătorul de bronz din ultimul campionat de la Växjö.

A zburat în Canada pentru turneul de top într-o poziție de neinvidiat. La sfârșitul lunii aprilie, Bulldogii au coborât din cea mai Betstars mare competiție, iar Brno l-a urmărit pe Koláčný la finalul play-off-ului împotriva Hattrick doar îmbrăcat civil. A luptat cu o pedeapsă disciplinară.

„A fost dificil de reprezentat, cu retrogradarea și multe meciuri pierdute în sezon. Mi-a părut teribil de rău că nu m-am putut abține în cazarmă și cum s-a dovedit. Dar, datorită cooperării cu antrenorul mental, am fost bine pregătit. M-am pregătit pentru Campionatul Mondial timp de doi ani.Nimic nu m-a decis, nici măcar descendența “, recapitulează un elev de la una din liceele lui Brno.

Încă așteaptă diploma de liceu și apoi admiterile la universitate. Acestea vor afecta și locul în care va juca Koláčný din toamnă. Bulldogii se pregătesc doar pentru prima ligă.

„Nu vreau să o precizez complet, am o întâlnire cu conducerea Bulldog. Studiul va veni pe primul loc, așa este întotdeauna. Vom vedea în funcție de unde mă acceptă case pariuri online autorizate sau nu mă acceptă “, sugerează jucătorul de floorball.

El consideră că aurul de la Cupa Mondială este un plasture pentru descendență. „O medalie de aur este ceva ireal. Nu ne va readuce în Superliga, dar va remedia un pic starea de spirit “, recunoaște el.