Budějovice a deschis pregătirea. Autocarul Prospal a fost auzit fără microfon

Conform planurilor inițiale, atât Prospal, cât și asistentul său, Aleš Totter, trebuiau să aibă microporturi, astfel încât publicul să le poată auzi instrucțiunile. Din cauza dificultăților tehnice, numai Totter avea microfonul. Apoi a explicat cu atenție exercițiile pentru public.

„Astăzi avem o practică înainte de joc, pentru că mâine vom juca. Așa că haideți să încercăm lucrurile pe care vrem să le facem la meciuri ”, a spus Totter sâmbătă la puțin timp după zece și jumătate, când jucătorii erau pe gheață. Asistentul lui Prospal a continuat să comenteze antrenamentul în timpul sesiunii de antrenament de o oră.Ce fac atacatorii, ce fac apărătorii?

„Îmi place foarte mult”, a spus Zdeněk Hanč, care a venit pe arena Budvar împreună cu fiica sa Adela. „Nu am văzut niciodată o pregătire profesională cu ochii mei, dar este diferit decât într-un meci. Hocheiul este un joc foarte rapid pe gustul meu, așa că nu pot judeca ceea ce a fost cel mai bun astăzi. Am fost intrigat de situațiile clasice de hochei, trei pe unu sau trei pe două ”, a adăugat Hanč.

Între timp, Václav Prospal nu și-a scutit taxele pe gheață. Din nou. El a învinuit jucătorii pentru câteva goluri în câteva momente. Pe de altă parte, când cineva a lovit, a fost capabil să aprecieze acest lucru.Mai ales când dădea pedepse. „Albastru a pierdut, are zece. Douăzeci “, Prospal a arătat atacantul lui Roman Přikryl, care a întrerupt pasul într-o singură acțiune și a trebuit să facă zece clicuri în plus. „Nu-l lăsa să se oprească. Mergeți acolo cu Venca (Vaclav Karabacek) și Dolik (Zdenek Dolezal) va rămâne acolo. Hai să mergem! ”Apoi a adăugat mai multe instrucțiuni jucătorilor. Cei trei trio-uri Jan Strmen, Milan Kloucek și Marek Dvorak au fost responsabili de Stanislav Hrubec. De exemplu, atacantul Jan Vesely sau Martin Beranek au împușcat buzunarele peste un plent special. Trei-trei. „Goluri, goluri”, a venit brusc din partea vorbitorilor în timpul meciului.De asemenea, jucătorii înșiși au văzut că productivitatea antrenamentelor este enervantă. “Nu suntem în stare să aducem deloc pucul în zonă, dar acest lucru nu mai este posibil pentru băieți”, a atacat Jiří Šimánek, supărat pe coechipierii săi după o înlocuire nereușită.

Patru sprinturi nutritive de patinaj au încheiat spectacolul de sâmbătă. A urmat o analiză a instruirii și apoi o altă datorie. „Jucătorii în perechi concurează între ei pentru a marca mai multe goluri. Pierderea face push-up-uri, ”Totter a zâmbit publicului, apoi a împrumutat microfonul lui Václav Prospal.

„ Am vrut să îi facem pe băieți să se miște. Uneori nu o facem așa cum ne-am imaginat, dar efortul a fost vizibil astăzi. Vă mulțumim că ne-ați readus la pregătire ”, a adăugat Tottera la concluzia Václav Prospal.Spectatorii au aplaudat nu numai el. Echipa locală Lausitzer Füchse a câștigat 5: 4 după o lovitură liberă. Venkrbec, Šimánek, Holec și Karabáček au atacat golurile oaspeților în joc.