Villarreal: Javi Fuego va semna două sezoane și jumătate luni

Villarrreal va închide definitiv semnarea lui Javi Fuego pe tot parcursul lunii. Condițiile operațiunii sunt convenite începând de vineri, atât cu spaniolul (clubul de origine al jucătorului), cât și cu mijlocașul însuși, care va semna restul sezonului și încă două cu echipa galbenă.

< p> Cu 34 de ani de curând (pe 4 ianuarie) fotbalistul asturian își va încheia legăturile cu Castellonese cu 36, astfel încât va deveni unul dintre ilustrii veterani ai ligii.Precis Villarreal a apreciat veterana Fire, pe care a căutat-o ​​deja în urmă cu sezoane, deși a încheiat semnarea pentru Valencia, ca contrapunct pentru un mijlocaș la fel de tânăr ca cel prezentat în prezent de echipa condusă de Javier Calleja.

În plus, referințele secretariatului tehnic galben cu privire la profesionalismul jucătorului sunt fără cusur și se consideră că rolul său în dressing poate servi drept referință în același mod în care este în prezent italianul Daniele Bonera, de asemenea, cu 36 de ani, pentru restul echipei.

Fire vine cu rolul de a oferi odihnă lui Rodri, care acumulează această campanie cu peste 2.400 de minute în jos Bruno Soriano. Însuși Rodri a analizat sosirea noului său partener: „Va fi unul mai mult și sperăm că va contribui cu tot ce poate.Ne va face pe toți mai buni. Am avut multe victime în întreaga ligă și orice întărire va veni la îndemână. “Tocmai pierderea căpitanului, fără o dată de întoarcere definită, i-a motivat pe gălăgioși să fie nevoiți să găsească o altă alternativă pentru mijlocul terenului.

“Cu Bruno nu stabilesc termene și trebuie să ai răbdare. Dacă stabilim termene limită și nu respectăm, nu merge bine. Nu vrem să se genereze mai multă anxietate “, spunea Calleja în urmă cu câteva zile.