Sokolov este ultimul după debacle. Eram oriunde altundeva, antrenorul Sturmu enervant

Schimbări puternice în cadru, antrenor nou, stil de joc mai atractiv, toate acestea trebuiau să-l aducă pe Sokolov la nivelurile superioare ale mesei.

Și realitatea?

După șase ture, ultimul loc. în tabel și un scor de 4:11, aceasta este o carte de vizită care se consolidează în principal către ofensivă. Realitatea crudă a fost subliniată de dezastrul de sâmbătă din Pardubice 4: 0. La urma urmei, jucătorii de acasă s-au aflat în principal la cel de-al patrulea obiectiv, plasându-i pe jucătorii Sokol ca jucători de minge și doar trecându-i cu calm și confortabil. în principal în viteză, „ratează antrenorul Sokol František Šturma.El crede că la Pardubice a fost probabil cea mai proastă performanță pe care echipa a efectuat-o sub conducerea sa.

„Mă simt rău în asta, eram peste tot, cu sau fără mingea. Mică mișcare, totul ne-a luat mult timp. Adversarul se descurca foarte bine, obține baloane, iar înfrângerea ar fi putut fi mult mai mare. Nu sunt mulțumit de conceptul echipei “, descrie Šturma.

Pardubice a marcat ușor patru goluri

Patru Fotbaliștii din Pardubice și-au confirmat obiectivele în liga a doua. Acasă în meciul 6.Rundele au declasat Sokolov 4: 0 și rămân în prim plan. „Mereu mergi la joc cu un obiectiv sau o setare, iar acea penalizare a perturbat stilul pe care doream să ni-l prezentăm. A fost o pedeapsă nesensibilă, stupidă. A doua perioadă a fost obiectivul din ultimele secunde către cabină. Nici acest lucru nu va ajuta echipa ”, consideră antrenorul lui Sokolov František Šturma. După schimbarea părților, Pardubice a fost îmbunătățit în continuare cu alte două accesări ale lui Čelůstky cu Toml.

Banik Sokolov a căzut pe ultimul loc.

„Chiar dacă am dorit să acordăm un obiectiv de contact, din păcate, numai din cuvinte din cabină.Îmi pare atât de rău că am abordat-o în acest fel “, adaugă František Šturma. potrivire, dar de data aceasta trebuie să spun că nu am avut locuri surde. Echipa merită descărcarea de gestiune, am performat foarte bine în toate pozițiile. Indivizii își pun abilitățile în performanța echipei. Deși nu laud adesea jucătorii, acum trebuie să-mi scot pălăria. A fost un meci minunat din partea lor și vreau să-i felicit. ”

El va veni sâmbătă la Sokolov Prostějov. Putem spune că oponentul ideal pentru Înviere.Nu a câștigat de cinci ori.