Nu în felul acesta, Jablonec are voie să se prezinte, antrenor Rada suparat

Juconecii au pierdut mai mult de trei goluri în liga la 15 aprilie 2016, când sub conducerea antrenorului Zdenek Frťala au căzut copleșitor 1: 6 la Praga.

„Am jucat cel mai rău la Příbram. meci, sunt în Jablonec. Nu era nimic de partea noastră. Mai ales în prima repriză “, a declarat antrenorul lui Jablonec Petr Rada. Am fost mai răi în toate privințele și va trebui să discutăm pentru a nu se mai repeta. Trebuie să-mi dau capul, dar nu va fi ușor pentru toți cei care s-au alăturat astăzi ”, a spus Consiliul după meci, că secția lui așteaptă o săptămână foarte aglomerată.După treizeci de secunde, au luptat un colț, periculos după el, dar Jovovic a tras lângă el. Dar a fost practic totul de la partea lor până la fluierul final. Echipa gazdă a răspuns repede cu cornerul lui Soldat după o lovitură de colț și apoi surprinzător a dominat clar gazonul. L-a trimis pe Kratochvil pe teren, dar nimic nu s-a schimbat. După un timp, oamenii din Příbram și-au mărit avantajul. Portarul Jablonecký Hrubý a aruncat mingea după o lovitură de pedeapsă a lui Zeman în fața sa, iar coechipierii săi au urmărit în gol când Škoda a marcat confortabil.Am colectat un obiectiv din situația standard pentru care eram pregătiți și știam că standardele sunt o armă puternică a casnicilor. Și apoi obținem un gol după o lovitură de pedeapsă, când jucătorii noștri au adormit și nu au alergat…”a blestemat antrenorul lui Jablonec. Daunele au sigilat o victorie suverană.

„Am spus jucătorilor în timpul pauzei că fie poate fi o rușine, fie o putem dramatiza.Optic, eram mai mult pe minge, trecând în jur de 16, dar nu aveam nicio șansă deloc. Skoda și Rezek au atins-o ca obiective ale lunii, au fost fotografii frumoase, dar prostia și timpul pe care le-au avut pentru asta, pur și simplu nu ni se poate întâmpla ”, a continuat Petr Rada cu glume.

nu și nu va. Am obținut un succes și putem spune că au fost unele schimbări, dar o astfel de performanță este inacceptabilă! ”

Experiența din stânga lui Jablonec Jan Krob a fost, de asemenea, greu de găsit o explicație. „Am început prost și a fost la noi tot meciul. Echipa noastră nu ar trebui să pună un astfel de obiectiv, dar se pare că probabil ne-a dat jos și a venit cel de-al doilea gol.Nu am avut o singură acțiune înainte și Pribram ne-a jucat în toate ”, a recunoscut Krob. Am făcut o mulțime de lucruri cu acest joc, iar acum va trebui să compensăm duminica cu Ostrava. ”