Jihlava a decis în minutul 89. Echipa a arătat personajul, bucurându-se de antrenorul Kucera

Deja împotriva lui Dukla Praha ( 9 august – red. ) au marcat o victorie 1: 0 doar în minutul 88, vineri au marcat un gol de victorie împotriva lui Lisen la 3: 2, chiar de un minut mai târziu.

„Este vorba despre spiritul de echipă. Nu renunțăm la ultima secundă, la fluierul final ”, se laudă mijlocașul Jihlava, Rajmund Mikuš. „Lucrăm, jucătorii caută victoria. Și deși de data aceasta am marcat 2: 2, nu ne-a rupt. ”

Sfârșitul meciului de vineri a fost literalmente atac de cord. Nou-venit de la Lisen și-a dovedit din nou militanța indomabilă și în 87.”Am reușit să ne ridicăm din morți dintr-un meci clar”, spune antrenorul Miloslav Machálek. „Suntem foarte bine pregătiți fizic, meciul se încheie de obicei în superioritatea noastră. Și de această dată ne-am confirmat și ne-am soluționat. ”

Dar…Chiar de la următorul atac de la Jihlava, casa a lovit o lovitură decisivă. „Îmi pare rău să închei, nu ar trebui să lăsăm acest lucru să se întâmple. Experiența noastră s-a dovedit, nu puteam termina ultimele trei minute fără un gol “, a spus Machálek.„ Acestea sunt biciile “, a spus antrenorul Jihlava, Radim Kucera, cu un zâmbet ce simt antrenorii în momentele tensionate. „Milos Machalek, când a intrat în 2: 2 și a fost în euforie, a trebuit să bată golul la 3: 2.Și m-am agitat în ultimele cinci minute, așa că nu avem încă 3: 3. Meciul a fost într-adevăr acerb. ”

Varnsdorf fi uitat

Jihlava a luat în cele din urmă toate cele trei puncte într-o concluzie agitată. Și a reușit să anuleze înfrângerea neașteptată anterioară de 1: 2 pe terenul din ultima etapă a competiției.

“Că Varnsdorf este în stomacul meu până acum”, recunoaște Kučera. „Am jucat foarte bine prima rundă, am reușit meciul la Ústí nad Labem (0: 0) și la Třinec (1: 0).Apoi mergem la Varnsdorf și mi s-a părut că jucătorii au crezut că nu ni se mai poate întâmpla nimic. ” „Până la urmă am intrat într-un cramp de joc. Nu am făcut schimb de două sau trei pase succesive. Nu am făcut un tact; Eram sub presiune “, a observat el.

” La 2: 0, mă așteptam să-l confirm la ora 3: 0. Nu a fost cazul și până la urmă am fost îngrijorați de rezultat ”, regretă el. „După ce oaspeții au egalat, echipa a arătat un personaj, dorința de a câștiga.În cele din urmă, el a tras-o de partea mea și trebuie să le mulțumesc băieților pentru asta. ”

Jucătorii înșiși au fost clar:„ Nu ne așteptam să călătorim la Varnsdorf și după o astfel de performanță. Acum am vrut să-i cerem scuze fanilor și să le compensăm “, a spus Mikuš.