Greșelile judecătorilor din Liberec: Penalty în loc de fault ofensiv, Kačaraba fără roșu

A fost surprinzător faptul că comisia arbitrilor, care i-a blamat pentru greșelile grave din Letna în săptămână, amândoi s-au numit din nou pentru Sparta în runda următoare.Tocmai în paza opusă: Julie, în calitate de șef, Ginzel, care a condus duelul la Letna săptămâna trecută, s-a așezat din nou pentru videoclip, ca asistent al lui George Adam.

“, A admis antrenorul lui Liberec, Pavel Hoftych, care i-a îndemnat pe fani să facă presiune atât asupra arbitrilor, cât și a adversarilor înainte de meci. pentru Liberec, deși Malinský și Hančík au fost primii jucători care l-au lovit. „Personal, VAR și-a pierdut credibilitatea.Am văzut atât de multe decizii proaste, încât comitetul se va transforma complet…”

Ce incidente se vorbește cu voce tare după un meci de la Liberec? ca un joc nemilos, nu un joc brutal. Evident, asistenții video au avut aceeași părere, așa că nu l-au rezolvat pe coleg.

Ea va fi a doua în zece minute, Kacaraba a primit prima carte pentru Hašek pe mijlocul terenului. a mers singur la poartă și a fost frustrarea unei oportunități clare de gol.Dar la nivelul lui Kucht era cel de-al doilea opritor spartan Radakovici, care ar fi traversat atacatorul Liberec.

Situație ambiguă, care rămâne la discreția arbitrului. Comisia nu a comentat acest aspect.

Julínek a mers să vizioneze videoclipul, deși ar fi fost suficient dacă i-ar fi dat lui Adam și Ginzel, pentru că a fost o decizie faptică, fără zonă gri. Astfel: un defect în interiorul sau din var. Nimic din intermediar.

Malinský și Hanousek s-au aruncat în spatele balonului pentru scorul de 1: 0 pentru Slovan. Cu piciorul stâng, mijlocașul Liberec s-a abătut brusc din direcția sa și a pășit în mod intenționat piciorul lui Hanuska, care era clar din camera din spate.A căzut la pământ.

Judecătorul șef Julinek a lăsat jocul, dar asistenții video Adam și Ginzel l-au chemat la monitor și l-au recomandat în mod neînțeles să ordone o lovitură de pedeapsă. Iar Julínek l-a comandat imediat, ceea ce a fost o greșeală.

Liberecký Potočný a schimbat lovitura de pedeapsă și a ridicat-o la 2: 0, dar echipa gazdă a învins Spar 3: 1.

“În ultimele secunde am fost convins că a fost un fault pentru mine,” Hanousek i-a explicat camerei de televiziune.

“Păi, nu știu dacă există vreo regulă nouă, dacă picioarele cuiva se împiedică, nu este un fault. Este probabil o regulă spartană “, a comentat Malinský asupra situației din Liberec.

Nu este clar care împușcă judecătorii au decis, judecătorul Adam a trimis doar unul la Julinek, potrivit comisiei de judecători.Ulterior, el a refuzat să vină la un interviu pentru O 2 TV, presupus din cauza situației de securitate pe stadion.