Betano

Betano

Nu este usor pentru o noua fata sa intre pe o piata care are deja o concurenta bogata, dar, in general, Betano a inceput cu succes operatiunile sale in Romania. Bonul masiv de bun venit de pana la R3,000 ne capteaza cu siguranta atentia, totusi ar fi nedrept sa spunem ca este tot ce ofera Betano.

Desigur, exista cateva zone slabe, cum ar fi streaming-ul in direct si nici curse de cai, dar pentru pariorii sportului pur – in special jucatorii de fotbal – acest site merita o privire mai atenta.

Punctierii care cauta altceva decat fotbal, au mult mai multe optiuni. Betano este una dintre casele de pariuri selectate din Romania care ofera pariuri sportive. Are piete pentru Dota 2, CS: GO, League of Legends si StarCraft in aceasta nisa. Hocheiul pe gheata este un alt sport dominant cu ligi din mai multe tari precum Rusia, Suedia, SUA si Germania.

Sporturi americane premium: NFL, NBA si MLB sunt bine sustinute, la fel ca rugby-urile cu uniunea, liga si setarile 7 deschise in prezent pentru pariuri. Cricket, snooker, volei, tenis si handbal au, de asemenea, disponibile un numar sanatos de meciuri. Gama pietelor de pariuri este destul de consistenta, oferind puntorilor o gramada de optiuni din care sa aleaga.