1xbet pariuri sportive ponturi

1xbet pariuri sportive ponturi

Bonus de bun venit – termeni și condiții
Primul pas pentru a profita de bonusul de bun venit de 1xbet este, desigur, finalizarea procesului de înregistrare, al cărui formular este disponibil direct pe site-ul furnizorului, făcând clic pe butonul „înregistrare”. După ce deschideți noul cont și efectuați prima depunere, puteți efectua primul dvs. pariuri sportive ponturi pariu simplu sau multiplu, cu o miză de cel puțin 2,00.

Indiferent de rezultatul pariului dvs., veți primi bonusul de 1xbet imediat ce pariul va fi finalizat. Așadar, indiferent dacă câștigați sau pierdeți, veți primi o rambursare egală cu 50% din valoarea primului joc, până la maximum 30 de euro. Bonusul de bun venit astfel obținut va fi valabil pentru o perioadă de 7 zile și trebuie redat cel puțin o dată, exclusiv în secțiunea de pariuri sportive, pentru a fi eliberat și retras.

Note:
Nu uitați să citiți întotdeauna Termenii și condițiile bonusurilor și ofertele cu atenție.

Nu uitați că bonusul de bun venit de 1xbet este rezervat exclusiv clienților noi care deschid un cont de joc pe platforma de pariuri online 1xbet.it și este limitat la o singură persoană. Este important să rețineți că bonusul nu va fi acordat în cazul în care prima depunere a fost făcută prin metoda de plată Skrill. În paragraful următor, vă vom explica pas cu pas ce va trebui să faceți pentru a primi bonusul de bun venit de 1xbet.

Cum să obții bonusuri de 1xbet
După cum am spus deja, primul lucru de făcut este să deschidem un nou cont de joc, completând formularul de înregistrare în întregul său. Vi se va cere să introduceți:

Date personale (nume, prenume, data și locul nașterii, codul fiscal, adresa și telefonul mobil);
Detalii despre documentul de identificare (indispensabil pentru verificarea contului);
Date de acces (adresa de e-mail, numele de utilizator și parola) și limita de plată lunară.
Va urma o oglindă dedicată reglementării și consimțământului în ceea ce privește prelucrarea datelor. În caz de probleme, în partea de jos a paginii veți găsi toate contactele disponibile pentru a solicita informații. Odată ce noul cont 1xbet este deschis, puteți continua plata primului depozit (vă reamintim că Skrill nu este inclus în metodele de plată acceptate în scopuri de promovare) și, ulterior, puteți plasa primul dvs. pariu, simplu sau multiplu , pentru evenimente cu o taxă minimă de 2,00. De îndată ce pariul este încheiat, indiferent de rezultat, veți primi bonusul de bun venit de 1xbet care, repetăm ​​încă o dată, constă în 50% din suma jucată, până la maximum 30 €.

Opinia noastră
pozitiv:

Bonus asigurat
Ușor de respectat termenii și condițiile
negativ:

Bonus corporal
Nu sunt acceptate toate metodele de plată
Bonusul de pariuri sportive de bun venit oferit de 1xbet nu este cu siguranță unul dintre cele mai bune bonusuri de pariuri de pe net. Bonusul, de fapt, are o valoare maximă de numai 30 EUR, plasându-se semnificativ sub bonusurile de bun venit oferite de cele mai bune site-uri de pariuri cu bonusuri. În ciuda acestui fapt, bonusul de 1xbet are un mare avantaj care îl distinge de concurență și, adică, de a oferi bonusul de bun venit atât în ​​cazul unui pariu câștigător, cât și în cazul unui pariu pierdut.