1xBet are cea mai vasta oferta de pariere pre-meci

In momentul scrierii, 1xBet ofera 30+ sporturi pentru a miza si mii de piete minunate de pariuri. Puteti alege sa participati la sporturi populare precum fotbal, tenis si baschet, printre altele. 1xBet ofera, de asemenea, mai multe piete sportive unice, printre care se numara Snooker, Artele martiale si Futsal, printre altele. Acest lucru asigura ca vanatorii de toate gusturile, au piete pe care sa le puna la punct.

Acestea fiind spuse, 1xBet ofera o varietate de sume minime si maxime de pariere pentru pietele sportive, in functie de cotele pe care le acordati si de selectiile / selectiile pe care le faceti. Trebuie sa cititi intotdeauna termenii si conditiile asociate unui pariu si punctele de pe o piata sportiva, pe care ati efectuat cercetarile cuvenite.

Dupa ce sunteti sigur de pariul pe care doriti sa il plasati, trebuie sa alegeti o casa de pariuri care sa ofere cele mai bune cote pentru acest pariu. Casele de pariuri castiga marja de case de pariuri si trebuie sa faceti un pic pentru a va asigura ca inscrieti pe o platforma de case de pariuri, care va ofera cele mai bune cote, pentru un pariu pe care doriti sa il plasati.

In esenta, marja de case de pariuri este marja care exista peste o piata de 100%. Daca marja depaseste pragul de 110%, pariul nu merita plasat, deoarece puteti continua sa pierdeti pariul. Puteti calcula marja detinuta de un agent de pariuri, determinand cotele inconjuratoare.

Puteti calcula Odds Overround pentru un pariu, transformand mai intai cotele fractionale ale fiecarui rezultat al unui pariu, in forma zecimala. Impartiti fiecare rezultat individual la 100 si adaugati aceste numere impreuna. Numarul rezultat este Odds Overround si puteti determina marja casei de pariuri pentru un pariu, din acest numar.

Am calculat Odds Overround pentru 2 meciuri in Premier League englez. Odds Overround s-a dovedit a fi 101.83 si 103.26, ceea ce, la randul sau, inseamna ca pietele de pe 1xBet sunt active si ca casa de pariuri ofera cote competitive.