Bonus Pariuri Unibet

art

Added: 2018-04-13 Category: Unibet

Bonus pariuri Unibet

Fie că poți folosi doar mușchiulețul, fie că trebuie să fierbi ore întregi, ceea ce nu mai e slow-cooking ci tortură vita românească e marginalizată și nu se va impune ușor gustului comun, majoritar. Amicul Bebe Cotimanis pune pe fb un clip Tasty cu modul în care se prepară mușchiul în sare, eu am dubii la tot ce implică prea multă sare… Dar vita noastră…e departe de calitatea necesară de a face nu doar delicioasă dar chiar și comestibilă. La Planet Hollywood există un grătar cu lemn și se prăjesc patties pe flacără, ceea ce nu-mi venea să cred dar era unic pe Strip, din păcate cartofii prăjiți nu erau la înălțime iar soția mea Lucia i-a detestat, deh, perfecțiune se pare că nu există.

De mai multă vreme îl admir pe Gordon Ramsay, emisiunile sau concursurile conduse de el, în special Masterchef USA din care nu am pierdut nici un sezon, ba chiar m-am uitat și la Masterchef junior. Bine si nitu care nu se pune ca acolo mi se joaca tot timpul pe ce da el…mize constante..oricum nitu a dat mult dupa ce pusesem eu biletele..ca daca dadea mai devreme poate evitam victoria lu zalgiris..pana mea..o9rict de logice ar fi analizele si de obiective..la fel si informatiile…tot iti trebuie bulan:) Ps. mereu am pus biletele castigate cat si cele pierdute… daca urmaresti mereu am balanta de 2-3 prinse si 1-2 pierdute 🙂 intr-un fel sau altul un profit care pe mine ma multumeste.

Lille este ocupanta locului 8 dupa 20 de etape reusind sa stranga 30 puncte dintre care 18 acasa si 12 in deplasare.Pentru acest Lille nu Unibet are niciun absent.